Why should you choose Easy-Order?

Modern image

Your clients will appreciate a modern experience of your business. The brand image of your business will increase and become better.

360⁰ overview

Anytime and anywhere you can see live the orders your business has, the actions of your clients and personnel and, the availability of tables.

Efficient decisions

After making a change, you can have a clear understanding and vision upon the reaction of your clients, which leads to an improved service.

Future is bright! Future is ...Easy!

By using our solution, the connection with every client is a special one. You do not have to invest in another infrastructure and your clients already have your menu in their pockets.

Promotion

We promote your business to clients interested in enjoying a pleasant and modern experience.

Tech in your favour!

We digitalise your menu. Afterwards you can modify and update it as you wish easily.

TechSupport 24/7

We offer you our full support in implementing the application and we help you whatever the technical situation you might encounter.

We become partners

Once we implement the application, we will provide the publicitary materials that will be displayed. In this material, we will emphasize the functionalities, not the brand. We want happy clients having a pleasant experience. Our brand will become stronger when your clients are happy.

Screenshot-uri

The Easy-Order experience in a nutshell

Contact

For general questions, unexpected situations related to the application or if you would like to contact us, we are looking forward to hearing from you.

contact@fespore.ro

Termeni și condiții


Art. 1 Introducere

Site-ul www.easy-order.com este deţinut, dezvoltat şi operat de FESPORE IT SRL.

Accesând acest site (denumit în continuare generic SITE) sau a oricărei părţi din acest site sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare de mai jos. Utilizarea site-ului presupune acordul dumneavoastră tacit şi acceptarea în întregime a termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos.

Ne rezervăm dreptul de a modifica informaţiile prezentate pe site şi de a suspenda sau întrerupe funcţionarea acestuia, în orice moment şi fără a anunţa în prealabil. De asemenea, putem limita accesul parţial sau total la site sau la anumite părţi ale acestuia pentru anumite IP-uri, fără notificări şi fără vreo răspundere.


Art. 2 Descrierea serviciului

Site-ul reprezintă un instrument de prezentare al aplicației “Easy-Order”, denumită în continuare “Aplicația” și este creat, dezvoltat și întreținut în totalitate de FESPORE IT SRL, fiind în proprietatea companiei.

Informațiile pe care le puteți găsi pe site au rolul de a vă informa asupra avantajelor și specificațiilor aplicației. Ele sunt actualizate când aplicația beneficiază de un upgrade. Informațiile pe care puteți să le accesați sunt actualizate și de moment.

Chiar dacă puteți comanda cu ajutorul aplicației produse sau servicii într-un local, Easy-Order nu are absolut nicio parte în această tranzacție. Aplicația facilitează doar comunicarea dumneavoastră directă cu localul în care vă aflați.

Easy-Order nu este răspunzător pentru starea produselor servite în localuri și de asemenea, aplicația nu este răspunzătoare pentru anumite afecțiuni care pot surveni în urma consumului anumitor produse ce conțin alergeni sau alte substanțe care vă pot dăuna. Vă recomandăm, în cazul în care sunteți conștient că aveți o problemă cu anumite substanțe, să întrebați direct personalul din local.

Easy-Order nu încurajează consumul anumitor produse. Aplicația vă pune la dispoziție meniul digitalizat al locației cu posibilitatea de a comanda în mod liber.

Pentru a plasa o comandă, este necesară prezența dumneavoastră fizică în locație, comanda de pe aplicație fiind similară unei comenzi verbale adresate personalului din locație, care în urma comenzii dumneavoastra prin aplicație, poate verifica autenticitatea acesteia.

Prin intermediul aplicației, vă pot fi puse la dispoziție unele rapoarte privind vânzările și aria financiară, dar aplicația nu este un instrument de gestiune fiscală, neavând nicio responsabilitate în acest sens, scopul ei fiind facilitarea comenzilor.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aplicația și functionalitățile acesteia, de a suspenda serviciul pentru o perioadă determinată fără a anunța în prealabil.


Art. 3 Confidențialitatea datelor și scopul folosirii acestora

Easy-Order respectă confidențialitatea datelor dumneavoastră, astfel încât niciun fel de date nu vor fi făcute publice.

Datele personale colectate (adresa e-mail) sunt furnizate în mod voit de către utilizatori. Aceastea nu vor fi făcute publice și vor fi folosite doar în scopuri de promovare, în scopuri statistice și bineînțeles pentru îmbunătățirea serviciului oferit. Am luat toate măsurile tehnice pentru securitatea acestor date și pentru a evita scurgerea de informații, dar în cazul unui atac cibernetic nu putem fi răspunzători pentru urmările acestuia.

Prin folosirea formularului de contact, sunteți direct răspunzători pentru conținutul mesajului trimis și vă exprimați acordul pentru a fi contactați de noi și de a folosi informațiile primite în orice mod, fără a avea nicio obligație față de dumneavoastră sau față de alte părți.

Site-ul www.easy-order.ro folosește Cookies, acestea reprezentând un fișier stocat în device-ul dumneavoastră în timpul vizitei pe site. Scopul folosirii acestui modul este de a îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului. Fișierul stochează preferințele dumneavoastră și oferă acces mai ușor la informațiile pe care le găsiți utile.


Art. 4 Regulament

Pentru că orice comunitate funcționează la potențialul maxim când urmează anumite reguli, prin accesarea site-ului și aplicației Easy-Order vă exprimați acordul tacit pentru următoarele reguli:

 • Este interzisă folosirea informațiilor sau a oricăror materiale de pe site sau din aplicație în scopuri comerciale, fără acordul FESPORE IT SRL.
 • Se consideră abuz orice încercare a de modifica informațiile prezente pe acest site, cât și orice tentativă de a împiedica buna funcționare a aplicației. Orice abuz sau tentativă de abuz va atrage după sine răspunderea civilă sau penală şi implicarea noastră completă în investigarea faptelor şi cooperarea cu autorităţile.
 • Nu veți transmite, uploada sau posta orice conținut care să:
  • Fie identic cu informațiile de pe site sau din aplicație, deoarece acestea sunt sub proprietatea FESPORE IT SRL.
  • Fie defăimătoare, indecente, obscene, pornografice sau care să încalce orice reglementare legală în vigoare.
  • Conțină informații personale despre orice altă persoană, incluzând numele persoanei, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date cu caracter confidențial.
 • Nu veți folosi numele altei persoane pentru a lua legătura cu noi, dumneavoastră fiind direct responsabil pentru informațiile furnizate.


Art. 5 Restricții

Aplicația poate fi folosită de orice persoană cu vârsta de peste 13 ani. Totuși, dacă aveți vârsta cuprinsă între 13 ani și 18 ani, recomandarea noastră este să citiți și să revizuiți acest acord cu o persoană adultă.


Art. 6 Responsabilități

Deși încercăm în permanență să îmbunătățim atât aplicația, cât și informatiile de pe site, nu suntem răspunzători pentru situațiile care pot apărea în timpul utilizării aplicației. De aceea, recomandăm tuturor utilizatorilor să ne transmită în mod urgent orice fel de cerere sau feedback, pentru ca noi să putem remedia problema în cel mai scurt timp. Dorim să oferim cea mai bună experiență de utilizare a aplicației și a site-ului.


Notă

 • Android şi logo-ul Android sunt mărci înregistrate ale Google Inc.
 • Apple şi logo-ul Apple sunt mărci înregistrate ale Apple Inc.
 • Windows şi logo-ul Windows sunt mărci înregistrate ale Microsoft Corporation.

Order your time!

Easy-Order is the web application which will revolutionise the communication between your clients and your business.

Easy-Order is a business solution which helps you offer your clients a higher quality service.

By using Easy-Order the communication between your business and your clients will be facilitated, as the flow of actions is …Easy! Your clients will enjoy the experience ordering from the menu using nothing more than their smartphones, they can communicate with your personnel for various requests or they can ask for the bill.

Not yet a member?
Create an account here for free!